Kastrup vinduet

DANSK PRODUCEREDE VINDUER

Det moderne klassiske Træ/Alu vindue

Kastrup Træ/Alu Natur kombinerer det slanke-, danske design med de seneste teknologier indenfor vinduesbranchen. Topisoleringsevne med komposit, som netop skaber et højtisoleret produkt uden nogen form for risiko for råd eller svamp. Derudover får du den mest slanke vinduesprofil med kun 42mm profilhøjde på alle fastkarmsvinduer. Disse med 48mm glas. Det oplagte valg til store glaspartier til det moderne byggeri.

 

Smukke dannebrogsvinduer med svanehals

Med Kastrup Vinduets dannebrogsvinduer, fra den klassiske Miljø-serie, får man ægte danskhed hjem i stuerne med en original svanehalsprofileret løsholt som standard. Dannebrogsvinduerne har slanke poster med kun 58mm bredde og endvidere kun 24 mm sprossebredde. Kastrups dannebrogsvinduer i træ kommer som standard med den nyeste glasteknologi ECLAZ. Med ECLAZ 3-lags glas bringer du mere lys ind i boligen end med almindelig 3-lags glas.

INVI

Det ultra slanke vindue

Med én af branchens bedste energiværdier får du med Kastrup Vinduets INVI-vindue et revolutionerende vindue, der giver et stort lysindfald med skarpe linjer til den moderne byggestil.
INVI har et paskvilsystem med flere lukkepunkter og fuldlimet glas som standard-sikkerhedspakke, så du opnår en høj indbrudssikkerhed. INVI er PAS24 certificeret.
INVI fås også som INVI Glasfront, hvor vinduet alene er beklædt med glas udvendigt.

Læs meget mere om INVI og INVI Glasfront her.

KASTRUP Plast Natur

Kastrups Plast vinduer byder på mange fordele. Blandt andet får du et vedligeholdelsesfrit vindue, der grundet den UV-bestandige overflade sørger for, at det ikke rådner og kun kræver minimal vedligeholdelse med en klud, vand og sæbe.
Plast vinduerne fra Kastrup har også en topisoleringsevne med det lette fiberforstærket komposit. Profilerne har flere luftfyldte kamre, der sørger for ikke at lede kulde og dermed sikrer en enestående isoleringsevne.

Læs flere fordele og muligheder om KASTRUP Plast Natur her. 

Få hjælp til dit projekt

Del dine ideer og drømme med os, inden du går i gang. Det er bare et godt råd – og dem har vi mange flere af.

Vi ved alt om, hvad der kan lade sig gøre med glas. Og det er meget mere, end du sandsynligvis kan forestille dig. Lige fra at hænge reoler op midt på en glasvæg, til at beskytte Danmarks dåbsattest mod vind, vejr og vandaler.

Så spørg os og kom sikkert i mål.