Velfac

Et stærkt valg

Som VELFAC VinduesMester hjælper vi dig sikkert i mål, når du ønsker nye døre og vinduer. Du skal føle dig tryg og sikker i dit valg af, hvad der passer og klæder dit hus. Derfor er vi med dig fra start til slut – for vi ved, hvad vi taler om.

Som certificeret VELFAC VinduesMester er vi klædt på til at rådgive dig. Vi gennemgår løbende træning og uddannelse sammen med VELFAC, som vi har et tæt samarbejde med. Så er vi ajour med det seneste nye inden for døre og vinduer. Det er din garanti for, at du får den kvalitet i produkt og udførelse, som du forventer og har krav på hos en professionel fagmand.

VELFAC Classic

Klassisk og autentisk

VELFAC Classic er specielt udviklet til klassiske huse som bondehuse, patricier- og murermestervillaer.

Du får vinduer, der forener moderne krav med det oprindelige udtryk. Serien består af vinduer og døre i en alu/træ konstruktion, der kræver minimalt vedligehold, eller i en ren trækonstruktion.

Vælg mellem en 3-lags rude med energimærke A eller en 2-lags rude med energimærke B.

Få en skræddersyet løsning

Du får med VELFAC Classic frihed til at skabe dannebrogsvinduer, bondehusvinduer, palævinduer eller frederiksbergvinduer, alt efter hvad der passer til dit behov og husets udtryk.

Du kan derfor bevare bygningens klassiske udtryk, selv om vinduerne er helt nye og lever op til moderne energimærkning.

Læs mere om VELFAC Classic her

VELFAC Edge

Vindue med kant

Indbygget sikkerhed

I VELFAC Edge vinduerne er glaslisten, i modsætning til mange andre vinduer, placeret indvendigt. Det betyder, at glasset ikke kan fjernes udefra. Tyvens eneste mulighed er derfor at knuse ruden, og så vælger han normalt et andet hus.

Selve rammen er desuden forsynet med indbrudsforebyggende beslag.

Læs mere om VELFAC Edge her

VELFAC Ribo

Traditionelt og funktionelt

VELFAC Ribo er et tidløst og traditionelt karm/ramme-vindue, der egner sig godt til det klassiske parcelhus. Vinduet har en smuk finish, en god isoleringsevne og et væld af muligheder inden for åbnefunktioner, farver og glas.

Når du vælger VELFAC Ribo vinduer og døre, er du med til at skabe et flot udtryk på huset, præcis som du vil have det. VELFAC Ribo alu er konstrueret med træ indvendigt og aluminium udvendigt. Serien fås med en 3-lagskonstruktion med energimærke A eller en 2-lags konstruktion med energimærke B.

Spar tid og energi

VELFAC Ribo giver dig en energioptimeret løsning. Det betyder, at du kan holde varmeforbruget på et lavt niveau og udnytte solens gode egenskaber – og samtidig slipper du for at bruge tid og kræfter på at male vinduerne.

Læs mere om VELFAC Ribo her

VELFAC 200 Energy

Originalt designvindue

VELFAC 200 Energy vinduet er kendetegnet ved sit helt unikke, elegante og tidløse design med meget enkle og stramme linjer – og masser af lys, der lukkes indenfor. Og vælger du hvide eller lyse vindueskarme, reflekteres det naturlige lys, der kommer ind gennem vinduerne. Så opleves rummet endnu lysere, mere indbydende og giver dermed større velvære.

Vinduerne passer godt til nybyggeri og renovering, hvor facaden skal have et enkelt udtryk. Den unikke konstruktion gør, at der ikke er nogen synlig forskel på vinduer og terrassedøre uanset åbnefunktioner. Det er med til at understrege de rene linjer i facaden og giver et spændende og moderne udtryk.

Med frit farvevalg både udvendigt og indvendigt og et stort udvalg af tilbehør imødekommer VELFAC 200 Energy kravene til vinduer i den moderne bolig.

Læs mere om VELFAC 200 Energy her

Få hjælp til dit projekt

Del dine ideer og drømme med os, inden du går i gang. Det er bare et godt råd – og dem har vi mange flere af.

Vi ved alt om, hvad der kan lade sig gøre med glas. Og det er meget mere, end du sandsynligvis kan forestille dig. Lige fra at hænge reoler op midt på en glasvæg, til at beskytte Danmarks dåbsattest mod vind, vejr og vandaler.

Så spørg os og kom sikkert i mål.