Bad & Brus

O sole mio. Med en af vores elegante løsninger til badeværelset har du god grund til at synge, når du står under bruseren og nyder omgivelserne.

Uanset badeværelsets størrelse er det muligt at skabe helt unikke eller minimalistiske løsninger. Vi har gjort det til lidt af et varemærke at levere eksklusive glasafskærmninger og brusekabiner af høj kvalitet med hængsler og beslag i rustfri stål – og altid gennemtænkt ned i mindste detalje.

glad i bad

Bruseafskærmninger kan leveres brede nok til, at der er plads til to bruseamaturer, ligesom du kan vælge åbning til højre, venstre eller helt lukket.

Tilsvarende kan du få brusekabiner, der er fritstående, placeret i et hjørne eller med en separat dør, hvis du har murede vægge. Alle vores glasafskærmninger leveres med beslag og sikkerhedsglas af høj kvalitet, tilpasset netop dine ønsker.

Prikken over i'et

Godt begyndt er halvt fuldendt. Eller sagt på en anden måde: Lad os hjælpe med at udforme løsningen og planlægge processen, inden du eller mureren går i gang. Det åbner for kreative detaljer og superflot finish – som eksempelvis en diskret nedfræsning i gulvet, så du undgår synlige skinner eller beslag til at fastholde glasvæggen.

Få hjælp til dit projekt

Del dine ideer og drømme med os, inden du går i gang. Det er bare et godt råd – og dem har vi mange flere af.

Vi ved alt om, hvad der kan lade sig gøre med glas. Og det er meget mere, end du sandsynligvis kan forestille dig. Lige fra at hænge reoler op midt på en glasvæg, til at beskytte Danmarks dåbsattest mod vind, vejr og vandaler.

Så spørg os og kom sikkert i mål.