Kastrup vinduet

DANSK PRODUCEREDE VINDUER

Det moderne klassiske Træ/Alu vindue

Kastrup Træ/Alu Natur kombinerer det slanke-, danske design med de seneste teknologier indenfor vinduesbranchen. Topisoleringsevne med komposit, som netop skaber et højtisoleret produkt uden nogen form for risiko for råd eller svamp. Derudover får du den mest slanke vinduesprofil med kun 42mm profilhøjde på alle fastkarmsvinduer. Disse med 48mm glas. Det oplagte valg til store glaspartier til det moderne byggeri.

 

Smukke dannebrogsvinduer med svanehals

Med Kastrup Vinduets dannebrogsvinduer, fra den klassiske Miljø-serie, får man ægte danskhed hjem i stuerne med en original svanehalsprofileret løsholt som standard. Dannebrogsvinduerne har slanke poster med kun 58mm bredde og endvidere kun 24 mm sprossebredde. Kastrups dannebrogsvinduer i træ kommer som standard med den nyeste glasteknologi ECLAZ. Med ECLAZ 3-lags glas bringer du mere lys ind i boligen end med almindelig 3-lags glas.

Læs mere om Trævinduer her

INVI

Det ultra slanke vindue

Med én af branchens bedste energiværdier får du med Kastrup Vinduets INVI-vindue et revolutionerende vindue, der giver et stort lysindfald med skarpe linjer til den moderne byggestil.
INVI har et paskvilsystem med flere lukkepunkter og fuldlimet glas som standard-sikkerhedspakke, så du opnår en høj indbrudssikkerhed. INVI er PAS24 certificeret.
INVI fås også som INVI Glasfront, hvor vinduet alene er beklædt med glas udvendigt.

Læs meget mere om INVI og INVI Glasfront her.

KASTRUP Døre

Danske hoveddøre i højeste kvalitet

Hos Kastrup Vinduet får du indad- og udadgående hoveddøre i et væld af farver og med et hav af tilbehør. Dørene er 100 % danske, alle produceret i Vestjylland, og er lavet på de bedste materialer, så der ikke er gået på kompromis med en eneste detalje. Du finder hos Kastrup Vinduet et stort udvalg af både pladedøre og facadedøre.

Kastrup Vinduet tilbyder både traditionelle træ/alu hoveddøre i forskellige designs, med indvendig MDF-plade, samt hoveddøre i træ- og plast-serien med MDF på begge sider. Disse fås i et stort og elegant udvalg af farver og teksturer.

Læs mere om de forskellige døre her

Få hjælp til dit projekt

Del dine ideer og drømme med os, inden du går i gang. Det er bare et godt råd – og dem har vi mange flere af.

Vi ved alt om, hvad der kan lade sig gøre med glas. Og det er meget mere, end du sandsynligvis kan forestille dig. Lige fra at hænge reoler op midt på en glasvæg, til at beskytte Danmarks dåbsattest mod vind, vejr og vandaler.

Så spørg os og kom sikkert i mål.