Tømrer

Leverandør af godt håndværk

Gjerulff er grundlagt i 1927 og har gennem årene udviklet sig til at omfatte alt, hvad man kan forestille sig inden for branchen. I dag har vi også en afdeling med erfarne håndværkere og specialiserede fagfolk, som hjælper dit projekt helt i hus.

Vi udfører alt i tilbygninger, ombygninger og renoveringsopgaver. Har du brug for en ny carport, et cykelskur eller et sørøverskib til børnene, så klarer vi også dét. Ingen opgaver er for små, ingen er for store.

Nye døre og vinduer?

Vores dygtige tømrersvende hjælper også gerne med udskiftning af døre og vinduer. For eksempel leverer og monterer vi kvalitetsprodukter fra de bedste danske fabrikker.

Nye vinduer kan være en stor beslutning, og du skal føle dig tryg, når du tager beslutningen om, hvad der skal passe til dit hus.

Vi er med dig fra start til slut og ved, hvad vi taler om.

Hos Gjerulff monterer vi vinduer og døre for både private kunder og virksomheder. Vi har bred erfaring med montering og renovering af døre og vinduer. Vi kan levere specielle løsninger efter mål og ønsker.

Vores svende gennemgår løbende træning og uddannelse. Det gør vi for at holde os helt skarpe på alt det seneste nye inden for vinduer. Det er din garanti for, at du får den kvalitet i arbejdet, som du forventer.

Tætte fuger

Udskiftning af gamle fuger er med til at holde fugt ude og ikke mindst med til at energioptimere bygningen og sænke varmeregningen.

Tætte fuger kan også udløse et energitilskud/håndværkerfradrag – vi vejleder og fortæller gerne om dine muligheder.

Specialopgaver

Det er med stor faglig stolthed og glæde, når vi er med til at renovere bevaringsværdige bygninger – det er trods alt ikke hver dag (eller år), at vi får lov til at levere vinduer, der er fremstillet efter traditionelle håndværksteknikker.

Vi tager også gerne mod dine udfordringer.

Eksempler på tømrer arbejde

Få hjælp til dit projekt

Del dine ideer og drømme med os, inden du går i gang. Det er bare et godt råd – og dem har vi mange flere af.

Vi ved alt om, hvad der kan lade sig gøre med glas. Og det er meget mere, end du sandsynligvis kan forestille dig. Lige fra at hænge reoler op midt på en glasvæg, til at beskytte Danmarks dåbsattest mod vind, vejr og vandaler.

Så spørg os og kom sikkert i mål.