Folde- og skydedøre

Foldedøre skaber masser af plads

Med foldedøre fra Schüco kan du åbne en hel glasvæg op. Elementerne bliver ganske enkelt foldet til den ene side til smalle "pakker" – hurtigt og kompakt.

Alt efter behov kan du vælge en højisoleret foldedør til facaden og uisolerede foldedøre til indvendige løsninger, fx hvis du gerne vil udvide en stue eller et kontor. Schücos systemer kan kombineres med hinanden uden problemer pga. designet.

Med glaspaneler, der kan skubbes til side efter behov, kan du skabe en dejlig oase, som du kan opholde dig i uanset vind og vejr. Hvis vejret er solrigt og varmt, kan du skubbe panelerne helt til side, ligesom at de kan lukkes helt til, når vejret er fugtigt og koldt.

Tal med os – vi hjælper med at forvandle din terrasse til en udestue.

Store gennemgange

Med skydedøre fra Schüco får du maksimal glasareal, og de giver hurtig og nem adgang til haven, altanen eller terrassen. Eller du kan bruge dem til at opnå en transparent og fleksibel rumopdeling.

Skydedøre fra Schüco glider nærmest helt lydløst og er ekstremt lette og behagelige at åbne og lukke. Alle skydeelementer er på samme niveau, uanset om de er i plan med gulvet eller har et minimalt dørtrin.

Få hjælp til dit projekt

Del dine ideer og drømme med os, inden du går i gang. Det er bare et godt råd – og dem har vi mange flere af.

Vi ved alt om, hvad der kan lade sig gøre med glas. Og det er meget mere, end du sandsynligvis kan forestille dig. Lige fra at hænge reoler op midt på en glasvæg, til at beskytte Danmarks dåbsattest mod vind, vejr og vandaler.

Så spørg os og kom sikkert i mål.