Termoruder

Er termoruden punkteret og blevet mælkehvid – eller har der været ubudne gæster – så sørger vi for opmåling, midlertidig afdækning og udskiftning.

Ønsker du at opgradere ruderne i døre og vinduer med fx energiruder, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Det gælder også renovering og udskiftning af døre og vinduer. Se mere under Kastrup Vinduet

Med snart 30 års erfaring er Kastrup Vinduet et godt og solidt valg, når du skal vælge vinduer til din bolig. Du får vinduer og døre i et holdbart dansk design og kvalitet. Alle vinduer og døre bliver produceret her i Danmark.

Vi hjælper dig

Der findes tusindvis af termoruder. Gjerulff kender mange af dem.
Vi kan levere og montere langt de fleste.

Er det en 2- eller 3-lags rude? Lamineret-, hærdet- eller energiglas?
Det ved vi når vi ser ruden. Derfor kommer vi ud til dig og måler din rude for dig.

Kastrup Vinduet

Gjerulff samarbejder med Kastrup Vinduet, fordi vi kan sparre om alle typer af opgaver, og fordi vi oplever en bred vifte af vinduestyper og døre, så der er noget, der passer til alle.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med vinduer og døre, så du er sikret professionel opmåling og monterin

Specialopgaver

Gjerulffs historie går tilbage til 1927, og vi gør vores bedste for at holde mange af de traditionelle teknikker og håndværk i hævd.

Derfor er det altid med betydelig faglig stolthed og glæde, når vi deltager i renovering af bevaringsværdige bygninger – det er trods alt ikke hver dag (eller år), at vi får lov til at levere håndsnedkerede vinduer!

Vi tager også gerne mod dine udfordringer.

Eksempler
på termoruder

Få hjælp til dit projekt

Del dine ideer og drømme med os, inden du går i gang. Det er bare et godt råd – og dem har vi mange flere af.

Vi ved alt om, hvad der kan lade sig gøre med glas. Og det er meget mere, end du sandsynligvis kan forestille dig. Lige fra at hænge reoler op midt på en glasvæg, til at beskytte Danmarks dåbsattest mod vind, vejr og vandaler.

Så spørg os og kom sikkert i mål.